Tokt og båtførerprøven for arbeidsledig ungdom.

Fra tirsdag 7. til 9. september arrangerer vi tokt sørover i Ryfylkebassenget for arbeidsledig ungdom i alderen 19 – 25 år.  I oktober møtes deltagerne igjen for å ta båtførerprøven. Alle utgifter til tokt og båtførerprøven er dekket.

På toktet spiser alle måltider om bord.  Deltagerne vil få opplæring i grunnleggende sjømannskap, navigasjon og seiling. Alle deltagere må ha med seg varme klær (inkl. lue, votter og regntøy) og sovepose.

Vi har plass til 10 ungdommer! Ungdom som er med i et arbeidsmarkedstiltak må gjerne bli med så sant de får fri fra arbeidsgiver/tiltaksarrangør!

Ta kontakt med din saksbehandler på NAV eller ring Haugesjøen (52713320) for mer informasjon og påmelding!

Onsdag 13. oktober kl. 12.00 møtes de som var med på tokt igjen. Da arrangerer vi båtførerkurs på Haugesjøen. Kurset går over 8 tirsdager og avsluttes med eksamen. Alle utgifter til kurset inkl. eksamensavgift blir dekket.

I Boknafjorden

Lagt inn: 10.08.10

‹ Tilbake til forsiden